a.a
عنوان :

تاثیر جویدن آدامس

متخصص بیماری‎های لثه (پریودانتیکس)
با عرض سلام و خسته نباشید دوتا سوال داشتم:
1. دهانم بو میده مخصوصا چند ساعت گذشته باشه از غذا خوردنم. چکار کنم بو نده؟
2.معمولا روزی یکی یا دوتا آدامس اوربیت اوربیت میخورم...برا سلامتی مشکلی داره؟ برا دندونام چطور؟

سلام.بایدمشکل بوی بددهان راریشه ای وبامراجعه به پزشک حل کنید.احتمال فتخ معده وجوددارد.مصرف ادامسهای حاوی زایلیتول مثل اوربیت،جهت دندانها تا6باردرروزمفیدبوده وتوصیه میشود