آ.ک
عنوان :

کورتاژ

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.من اول مرداد ماه ب دلیل باقی ماندن بقایای جفت بعد از زایمانم کورتاژ شدم.الان که دهم شهریور ماه است.هنوز پریود نشدم .چون بچمم پنج ماهشه میخوام آ یودی بذارم که حامله نشم باز.میخواستم یه راهی برای پریود شدن پیشنهاد بدین.البته پنجم شهریور هم ازمایش خون واسه بارداری دادم تا مطمئن باشم که حامله نیستم.که منفی بود.میشه ب این ازمایش اعتماد کرد یا زود بوده.لطفا جهت پریود شدن بگید چیکارکنم

سلام، میتونید دوتا آمپول پروژسترون 50 میلی گرمی یکجا عضلانی تزریق کنید که پریود شید ولی چون شیر میدید و کورتاژ شدید دلیلی نداره نگران بارداری باشید و میتونید بدون پریود شدن هم IUD بگذارید..

خیلی ممنون عزیزم

خواهش میکنم..باز سوالی باشه درخدمتم

یه سوال دیگه.لطف میکنین.اگه واسه آ یو دی لازم نیس پریود بشیم.پس چرا دکترم گفت هرموقع پریود شدی بیا

برای اطمینان از عدم بارداری گفتن و اینکه گذاشتن IUD روزه پنجم پریود بخاطره باز بودن دهانه ی رحم راحت تره

بهم قرص روکین رو دادن و گفتن تاهفت روز روزی دوتا بخورم .پریود میشم.ولی هنوز نشدم
سه روز کامل

فعلا" تا 10 روز میتونید منتظر باشید تا پریود شید

خیلی نگران حاملگیم هستم.با توکه ب اینکه پنج روز پیش آزمایش خون دادم و منفی بوده.بازم احتمالش هست?

خیر، رحمی که کورتاژ شده باشه زمان لازم داره تا مجدد آماده ی باروری شه..IUD بزارید و نگران نباشید

خیلی ممنون.سپاس فراوان