س.م
عنوان :

پیچ خوردن لوله رحمی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشیدپسری دارم 6ساله زایمانم طبیعی بوده بعدازسه سال باردارشدم خارج ازرحم لوله ی راستم راازدست دادم بازسه ماه قبل باردارشدم خارج ازرحم پیش دکترکه رفتم عکس رنگی نوشت جواب عکسم پیچ خوردن لوله ی چپ گزارش شده می خاستم ببینم بایدعمل کنم یابادارواین پیچهارفع می شدخواهش می کنم کمکم کنیدوراه درمانی برام پیداکنیدیه دنیاممنون می شم

سلام عزیزم با توجه به نوع لوله باید عمل بشه و لوله خارج بشه با یک لوله هم میشه باردار بشین

مرسی درضمن لوله ی راستم کامل برداشته نشده جواب عکس نوشته انسدادلوله دارم یعنی بایدعمل شکم بازانجام بدم یابالاپاروسکوپی برام انجام می دن ممنون ازراهنمایتون
درضمن لوله ی راستم کامل برداشته نشده جواب عکسم نوشته انسدادلوله ی راست یعنی بایدعمل شکم بازانجام بدن یابالاپروسکوپی درست می شدممنون ازهمکاریتون

با لاپاراسکوپی هم میشه برداشت خواهش میکنم

سلام خسته نباشیدمن دیروزجواب عکسمابردم پیش دکترم متاسفانه بهم گفتن نمی شدعمل کنن چون اگه عمل کنن احتمال داردچسبندگی رحم بگیرم حالایه سوالی داشتم می خاستم ببینم جواب عکی من رانوشتندلوله بازاست ممکن لوله پیچ خورده باشدپیچ هم داشته باشد
هم پیچ خورده باشدهم بازباشد
درضمن دوباره خارج ازرحم بودم ممکنه بازم بارداربشم دوباره خارج ازرحم بشم

بله ممکنه و احتمال بارداری خارج رحم مجدد هم هست