ا.م
عنوان :

سفیدی مردمک

متخصص چشم پزشکی
با تقدیم سلام. آقای دکتر پسرم 9ماه و 10 روزشه از بدو تولد و مادرزادی قسمت عنبیه چشم هاش تا به تا بود و چشم چپش بزرگتره،و همینطور مردمک چشم راستش سفیده

سلام. تابحال معاینه چشم انجام دادید ؟ و آیا قطره چشمی خاصی استفاده میکنید؟

خیر ،نه معاینه بردم پسرمو و هیچ قطره ای هم استفاده نکردم

لطفا در اولین فرصت ممکن اقدام بفرمائید

ساکن کدوم شهر هستید ؟ آیا مرکز پیشرفته چشم پزشکی دارید؟

یعنی ممکنه از همون چیز ترسناکها باشه که توی اینترنت نوشته شده؟

باید معاینه تحت بیهوشی انجام بگیره و زیر میکروسکوپ قرنیه ، عدسی ، شبکیه و بخصوص فشار چشم کودک اندازه گیری بشه

و به عنوان آخرین پرسش و پیشاپیش تشکر از جوابدهیتون
میتونه اصلا هیچی نباشه و مادرزاد این شکلی شده باشه؟؟

حتما پیگیری بفرمائید که اگر هم موردی یافت شد هرچه سریعتر و در سن پایین تر درمان مقتضی صورت بگیره انشاالله عوارض بیشتر ایجاد نکنه . معاینه قطعا لازمه

بله احتمال اینکه فقط تفاوت مادر زادی باشه وجود داره منتها لطفا جهت معاینه در مرکز مجهز اقدام بفرمائید انشاالله بیماری چشمی مطرح نشود. موفق باشید

سلام دکتر، ممنون بابت راهنمایی هاتون، خدا اجرتون بده، پسرمو بردم دکتر تشخیص آب مروارید دادن، بعد از عمل پسرم دیدش کاملا طبیعی و خوب میشه؟ با توجه به اینکه مادرزادی بوده و 9 ماه گذشته

سلام. بله در سن مناسبی پیگیری کردید انشاالله نتیجه خوبی خواهید گرفت بعد از عمل. نگران نباشید، موفق باشید

سلام آقای دکتر ممکنه بهترین و باسابقه ترین همکارتون در زمینه جراحی قرنیه چشم اطفال را بهم معرفی کنید؟
خیلی زیاد نگران پسر کوچولوم هستم.

سلام. آقای دکتر نصیری بیمارستان لبافی نژاد و امام حسین تهران