د.ش
عنوان :

گریه های مداوم

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
سلام.آقای دکتر دختر من 3 ماه و 10 روزشه و واسه چکاب هم پیش خودتون میارمش
2 روزه که مدام گریه میکنه و شیر درست نمیخوره همش بی تابه و وقتی میخواد مک بزنه گریه میکنه و امروز یکم با دستم که گوششو فشار دادم گریه اش شدید تر شد... امکان داره که گوشش درد کنه؟ چون قبلا سابقه گوش درد نداشت ممنون میشم که جواب بدید
اقای دکتر تقریبا 1 روز در میان هم 1 بار استفراغ جهنده دارد

سلام علیکم.
اگر بهبود نیافت بی قراری هایش بایستی ببریدش بیمارستان امام حسین علیه السلام تا معاینه کامل شود.

سلام
ممنونم آقای دکتر خداروشکر امروز بهتر شده