ع.غ
عنوان :

مشاوره جهت عفونت ریه

فوق تخصص ریه
سلام و عرض ادب.
پدر بزرگ بنده پنج سال پیش عمل باز قلب انجام دادن و به مدت2 ماه بستری یودند ،بعد از اون مدت یکبار به علت اب اوردن ریه در بیمارستان بستری شدند،دوماه پیش به علت شک به سل دوباره بستری شدن که عفونت سل رد شد و تشخیص قارچ داده شد، الان حدود دوماه میگذره و تنفس براشون خیلی سخت شده،دیروز توسط پزشکشون ویزیت شدن و شربت سالبوتامول و تئوفیلین براشون تجویز شد تا 20 شهریور جواب ازمایش مجددشون بیاد، در این روزها خونه شون نذری دارن و مدام گاز روشن هستش،و تنفس براشون سخته،اصلا حاضر به ترک محل و رفتن به جای دیگه ای نیستن، خواستم ببینم میشه براشون کپسول اکسیژن تهیه کنیم تا این چند روز رو بگذرونن؟

باسلام دادن اکسیژن اشکال ندارد می توانید بدهید

ولی آیا سیگاری بوده یا نه
اسپری تنفسی تجویز کردند یا نه
از مایع راست کشیده و آزمایش شده است یا نه
بررسی قلب چه بوده اکو شده جدیدا یا نه
اسپیرومتری شده یا نه

سیگاری بودند ولی پنج ساله ترک کردن،
اسپری تجویز نشده
جواب ازمایش ریه راست 20 شهریور میاد.
دستور اسپیرومتری داده شده ولی هنوز انجام نشده،گفتن بعد از تعطیلات.

با توجه به سیگار از اسپری ها هم استفاده کند ممکن است کمک کند اسپری سالبوتامول 2 پاف موقع تنگی نفس
در معرض دود عوامل محرک قرار نگیرد به پزشک خود مجدد مراجعه نمایید
واکسنهای آنفلوانزا و پنوموکوک هم بزنید خوب است
جواب آزمایشات بگیرید و اسپیرومتری شود

ممنونم از پاسخگویی جامعتون