ح.و
عنوان :

آزمایش rast و مشاوره تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام
پسرم یک سال و 4 ماهشه
قد : 79
وزن9.360 کیلوگرم
3 هفته پیش آوردمش به مطبتون و 5 ماه بود که بیشتر مواقع اسهال داشت.
براش مترونیدازول ، کرون، بایکول و قطره رامنوفلور تجویز کردین و اسهالش خداروشکر خوب شد.
لطفا نظرتون رو در مورد جواب آزمایش بفرمایید.
همچنین 2 ماهه که شربت موتیلیوم رو قطع کردیم، خواستم بدونم وزن نگرفتن کودک من میتونه مربوط به این باشه یا نه؟
با تشکر

سلام درمان سو جذب را ادامه بدید
مواردی که درازمایش بیشتر از 12 هستند و و رنگی شده اند باید از رژیم مادر و کودک حذف کامل شوند
اگر کودک شیر مادر میخورد برای افزایش وزن بهتر است شیر قطع شود واگر شیر خشک میخورد از شیرهای ایزومیل و نیوکیت یا نوترامیژن میتوانید استفاده کنید با توجه به تایید سو جذب
در کودک و عدم تحمل لاکتوز , عامل زمینه ای اختلال رشد و اسهال مزمن مشکل لاکتوز شیر کودک بوده است