م.ت
عنوان :

آنمی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با عرض سلام، بنده 40 سال سن دارم و حدود 15 سالم هست که دیابت دارم و انسولین تزریق می کنم، حدود 4 سال پیش به صورت تصادفی متوجه شدم ferritin خونم بالاست حدود 850 در حالی که من از بچگی دچار کم خونی آهن بودم و مکمل استفاده می کردم، البته با اینکه فریتین بالاست هموگلوبین پایین، به چندین آنکولوژیست مراجعه کردم، دوزهای مختلف xjade و استفاده کردم حتی در مقاطعی فسد خون هم انجام دادم اما فریتین من در یک رنج 750 تا 1300 متغیر بود و پایین تر نمیومد. یکی از پزشکان پیشنهاد انجام بیوپسی مغز و استخوان و داد با این حدس که بنده شاید mds داشته باشم، این پروسه که تصمیم بگیرم این نمونه برداری رو انجام بدم حدود 4 تا 5 ماه طول کشید. جالب اینکه در این مدت با اینکه xjade رو قطع کرده بودم یکبار فریتینم 480 و یکبارم 280 بود، اما نتیجه نمونه برداری مغز و استخوان از نظر ژنتیکی نرمال بود اما از نظر پاتولوژی Hypocellular بود با 30 درصد مغز استخوان. پزشک معتقد بنده آنمی آپلاستیک دارم و دارو تجویز کرده که یکی از داروها Sundiommun50 هست، ولی بنده تردید دارم که این دارو رو مصرف کنم یا خیر چون هنوز دلیل اصلی این آنمی برام مشخص نیست، لطفا راهنمایی بفرمایید. در ضمن آزمایشات و به پیوست ارسال می کنم. با تشکر

سلام اینکه فریتین شما بالاست مربوط به التهاب در بدن شماست و در این مورد خاص به دلیل افزایش اهن بدن شما نیست در موارد نادری نیز ذخیره اهن بالاست ولی بدن توان انتقال و استفاده از آن را ندارد که در این موارد داروی زیرپوستی اریتروپویتین مفید است. به احتمال قوی کم خونی شما به دلیل دیابت طولانی مدت است تا آنمی اپلاستیک زیرا مغزاستخوان شما 30 درصد سلول داشت. بهرصورت باپزشک دیگر خون اگر در تهران هستید مشاوره کنید ویااینکه در اصفهان یک نوبت حضوری به اینجانب با تمامی آزمایشات مراجعه کنید چون مورد مشکلی هستیو و تعیین دقیق علت کم خونی شما به این شکل ممکن نیست

سپاس از شما جناب دکتر، متاسفانه بنده تهرانم
از ارائه طریق شما سپاسگزارم