م.ا
عنوان :

درد درد

متخصص قلب و عروق
با سلام درد قفسه سینه وسوزش به همراه اسکن قلب برای شما فرستادم لطفا جواب اسکن را برایم ترجمه کنید

با سلام
لطفا گزارش اسکن رو ارسال بفرمایین
این تصویر شامل اطلاعات تکنیکی اسکن هست نه گزارش نهایی

چشم

این اسکن مشکلات رو در حد خفیف گزارش کرده

در یک خانم سی و دو ساله جای نگرانی نیست
ولی با این وجود باید حضوری شرح حال گرفته بشه

برخی از همکاران هستند که مته به خش خاش میزنن و این جور موارد رو حتی آنژیو هم میکنن
تصمیم گیری بر عهده اون فردی هست که بیمار رو ویزیت میکنه و شرح حال میگیره و اکو میکنه

ولی علی الحساب تا اون زمان نگران نباشین

به شرطی که بیماری خاصی نداشته باشن و اکو و نوار قلب و همه چیز نرمال باشه

ممنونم از راهنماییتون