ش.و
عنوان :

فشارخون

متخصص قلب و عروق
باسلام در دوران شیردهی برای درمان فشار خون چه دارویی میشه مصرف کرد متورال 50 میخورم ولی نگران عوارص بر نوزادم هستم ایا شیردهی باید قطع شود

با سلام
سالهاست گه از داروهای دسته متورال برای کنترل فشار خون به عنوان خط اول استفاده نمیشود... در صورتی که فشار خون شما تایید شده است میتوان از داروهای دیگری که در درمان فشار خون بعد از بارداری انتخابی ترند استفاده نمود.. این موضوع هم بستگی به این دارد که زمان زایمان شما کی بوده و شرایط کنترل فشار خون شما در زمان بارداری و قبل از آن به چه شکل بوده است...