ث.ر
عنوان :

جراحی زیبایی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام وقت بخیر و تجدید احترامم.. اقای دکتر خواهر من چون اپ زوپ رو نداشتند میخواستن ازتون مشاوره بگیرن..من خواهستم جای ایشون مشاوره بگیرم ازتون... خواهرم دماغشون گوشتی هست و تقریبا بزرگ محسوب میشه...میخوان جراحی کنن...میخواستتیم هزینه عمل رو بدونیم...انحراف نداره و مشکل فقط زیبایی هست... بنظر جنابعالی دماغ خواهرم چقد تغییر میکنه ...

سلام عکس ازدو نیمرخو پایین و بالا بفرستید

پوست ضخیم و بینی گوشتی.قوز کمی دارد و نسبتا سربالا است.چیزی که باعث تغییر میشود قوز بزرگ و نوک سر پایین است .ایشان قوز کم و کمی سر پایین است .و با توجه به این که پوست هم ضخیم است تغییرات چشمگیر نیست و حدود 30درصد تغییرات خواهد داشت

اقای دکتر هزینه عمل تقریبا چقد است؟
نیاز هست حضوری خدمت برسیم؟
منظورتون از سی درصد این هست که این باد کنار دماغ شون تغییر میکنه؟ ایشون میگن که میخوان این ورم کنار هاش کم تر بشن ... و از نیم رخ یکم حالت بهتری پیدا کنه ...

ضخامت پوست ضخیم تغییر نمیکند ولی شکل غضروفها تغییر مینماید..برای هزینه به مطب زنگ بزنید

ممنونم...