ا.د
عنوان :

ازمایش

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام اقای دکتر ممنون میشم ازمایشمو ببینید
من پارسال هم دقیقا انزیمهای کبدیم همینقدر بالا بود که سونوگرافی هم کردم و کبدچرب نداشتم و فقط چند تا همانژیوم داشتم 6 ماه بعد دوباره سونو کردم که باز هم جواب همین بود
من قدم 158 و وزنم 58 پارسال که انزیمم همینقدر بود وزنم 55 بود
این نشون دهنده اینه که کبد مشکل داره؟
من دچار افتادگی دریچه قلب هستم نمیدونم ربط داره یا نه ولی گفتم از سابقه بیماریم اینو بگم و اینکه من هرگز الکل مصرف نکردم

سلام با توجه به اینکه وزنتون خوبه و در سونوگرافی کبد چرب نداشتید لازمه که هپاتیت های خودایمنی و ویروسی بررسی بشوند، با اینحال توصیه میکنم روزی نیم ساعت پیاده روی و پنج روز در هفته داشته باشید

البته چون در سونوگرافی همانژیوم کبد داشتید و آنزیمها بالا هست بهتره برای اطمینان از اینکه همانژیوم باشند سی تی اسکن تری فازیک کبد رو انجام بدید

من در حال مهاجرت هستم و فقط سه روز دیگه ایرانم نیاز به بررسی فوری داره؟
و اینکه شما فرمودید سی تی اسکن امکان کنسر وجود داره؟

امکان کنسر وجود نداره نگران نباشید
بهتره بررسی بکنید، حالا یا اینجا یا جای دیگه

ممنونمممم چشم حتما