س.س
سلام و خسته نباشید من الان 3 سالی هست سرفه خشکه دارم بدون درد گلو و یا چیز دیگه ای ب متخصصم مراجعه داشتم گفتن مشکل ریه ندارم و حساسیته الان دو سه روز هست که معدم ترش میکنه وصدا میده چون چایی زیاد مصرف میکنم امروزم از خواب بیدار شدم ی کوچولو گوشم درد اومد و خیلی زود تموم شد ولی کلا ادم تنبلیم و میخوابم تورو خدا بگید من بیاید چیکار کنم

چایی زیادنخور ورزش کن وزن کم کن غذای پر چرب نخور سرت بلند در خواب بگذار تا برگشت کم شود داروی ضد ترشی معده مصرف کن

سمت چپ سینمم یکم میگیره میترسم ریفلاکس یا ناراحتی قلب داشته باشم
آقای دکتر خیلی ممنونم از جوابی ک دادین خیلی نگرانم

حتما به پزشک مراجعه فرمایید