ا.س
عنوان :

تاول های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید. نزدیک به یک هفته و نیم پیش، ابتدا روی دستم تاول هارو دیدم بعد چند جای دیگه از بدنم. نه خارشی داره نه سوزش. ابتدا فکر کردم رد نیش پشست، اما جاهای دیگه ی بدنم هم مشاهده کردم و هیچ علایم نیش پشه رو هم نداره. عکسش رو براتون میفرستم.

سلام تاولها زود پاره میشن؟ داخل دهانتون هم تاول زده؟

خیر داخل دهانم تاول نزده. نه تاول ها زیرشون اب یا چرک نداره یکیشو ناخون زدم زیرش خون اومد
خشکه تاول ها
عکس ها واضحن براتون؟

با توضیحاتتون متوجه شدم. در عمل تاول نداریم. ضایعات قرمز رنگ با پوسته سطحی. قبل از اینکه منتشر بشه یک ضایعه که بزرگتر باشه و دارای پوسته دیدید؟ مثلا ده روز قبل از بقیه ضایعات

بله دیدم. در عکس اخری، روی دستم، روز اول چندین ضایعه رو دیدم که یکیش از همه بزرگتر با اضافه ی پوستی بود

این بیماری پوستی بنام پیتریازیس روز ه آ هست که بعضی وقتها بدنبال عفونت ویروسی، مصرف دارو دیده میشه و خیلی مواقع علتی براش پیدا نمیشه. خوش خیم هست و واگیر نداره. دوره بیماری کمی طولانیست گاهی تا 2 ماه. جای نگرانی نداره قرص آسیکلویر 400 هر 12 ساعت یک عدد برای دو هفته مصرف کنید و روی ضایعات پماد مگاکورت بزنید

جای نگرانی نداره دکتر؟؟ نیاز نیست حضوری به دکتر مراجعه کنم؟؟ کمی ترسیدم که روی صورتم هم این اینجاد بشه.

معمولا روی صورت نمی زنه با این حال اگر تمایل دارید به متخصص مراجعه کنید تا حضوری معاینه شوید

جای نگرانی نداره خانم دکتر؟ نیاز نیست به صورت حضوری به دکتر مراجعه کنم؟ چون نگرانم که روی صورتم بزنه و بمون

توضیح دادم خدمتتون جای نگرانی نداره ولی اگر نگران هستید به متخصص مراجعه کنید

بله عذرخواهم فکر کردم پیامم نرسید دوباره نوشتم. اینتر نتم ضعیف بود. خیلی خیلی از شما و راهنماییتدن ممنونم
خانم دکتر میشه اسم انگلیسی پماد رو بنویسن برام؟