ن.ا
عنوان :

رفلاکس معده

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر دختر50 روزه م رفلاکس معده دارد روزی دوبار هربار 1سی سی شربت زانتاک بهش می دم اما باز هم خیلی بدخواب و بی قراره موقع خواب هی سرش عقب می بره از خواب می پره
رو سطح شیب دار می خوابونم جاشم خنک می کنم اما تاثیر نداره
آیا داروی دیگه ای هم باید بدم یا شیرخشک چندوعده استفاده کنم درست می شه؟

سلام رعایت شرایط انتی ریفلاکس
شیرهای خشک رژیمی فاقد لاکتوز
وورصوت تداوم بی قراری و استفراغ یا سایر علائم ریفلاکس از 60 روزگی به بعد میتوانید بکلوفن به کودک بدهید

ممنون دکتر