m.m
عنوان :

درد گرفتن چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشید
من مدت 5یا6 سال هست که از لنز استفاده میکنم .اینبار هم از همون مارک و شماره لنزی که همیشه میگرفتم خریدم.مارکbiofinity اما جدیدا بعد اینکه لنز میزارم کل چشمم درد میگیره جوری که چشمم رو میچرخونم درد و احساس گرفتگی تو سرم دارم.به متخصص هم مراجعه کردم معاینه کردن گفتن دیگه کمتر لنز بزار.در حال حاضر هم مشغول پایانامه هستم و تا یکسال آینده امکان لیزیک ندارم.سوالم اینه مشکل از لنز جدیدم هست؟ممکنه با عوض کردنش مشکلم رفع بشه یا چشمم مشکل پیدا کرده؟یک مقدار نگران هستم.
در ضمن این درد بعد از اینکه لنز رو خارج میکنم هم هست.

سلام . به دنبال استفاده درازمدت از لنز لایه پوششی قرنیه چشمان شما دچار آسیب و نقص متابولیزم شده، توصیه من حذف لنز برای مدت حداقل شش هفته جهت ریفرش کامل قرنیه هاست. ترجیحا این مدت از عینک مناسب استفاده کنید و به چشم استراحت بدید!

ای وای یعنی جدیه این آسیب؟تو این مدت قطره لازم نیست استفاده کنم؟
به نظرتون عمل لیزیک انجام دادن در این حین که استرس و کار با لپ تاپ زیاد هست ممکن هست ؟

آسیب با گذشت زمان بهبود پیدا میکنه نگران نباشید.

می تونید جهت لیزیک اقدام کنید منتها تصویربرداری قرنیه قبل از عمل الزامیه و براساس نتیجه تصویربرداری بهتر میشه نظر داد. به کلینیک چشم پزشکی جهت معاینه و مشاوره مراجعه کنید حتما

خیلی ممنون از وقتتو لطف کردین