ن.ه
عنوان :

تب

متخصص بیماری های کودکان
دخترم 9ماه دارو رانیتیدین و سگاگریپ و اس امپرازول مصرف میکردن
3روز بود تب داشت دارو استامینوفن بزور میخورد و تب خیلی بالا بود بیمارستان شیاف داد با اون تبش کنترل شد اما هیچ کدوم از دارو هارو از اول که تب کرد نمیخوره حتی ویتامین و آهن
غذا که اصلا و الان دیگه شیر هم نمیخوره از صبح حدود 60سی سی تکه تکه خورده و بعدش بالا آورده
از صبح هم دانه های قرمز زده و الان کل بدنش را گرفته و خیلی بی حال شده اکثرا هم خواب هست.
یکی از چشماش هم گاهی اشک میاد

بیمارستان علی اصغر بردیم سونوگرافی گرفتن گفتن شکمش رو به شل شدن میره مدفوعش هم شل شده دیروز برای آزمایش دادیم و دوروز دیگه جوابش آماده میشه
انگار دهن یا گلوش مشکلی پیدا کرده یک جوری شیشه شیر میگیره
شیرخشک آل110 میخوره
سرفه های خشک هم داره شبها هم یک دفه با گریه بیدار میشه
و اینکه نیاز هست فردا حضوری بیاریمش مطب؟

این علائم مربوط به برونشیت و ویروس روزیولا است
بخور سرد
حمام و خنک نگهداشتن کودک
پروبیوتیک رامنوفلور روزی یک بار 8 قطره
رژیم اسهالی
اسپری فلکسوتاید 125 روزی دو تا سه بار 1 پاف
شربت نیوتادین روزی یک بار 2 سی سی
شربت فارکسیم یا کوتریموکسازول روزی یک بار تا 7 روز و هر بار 2 سی سی

اگر داخل دهان تبخال با آفت داشته باشد باید درمان ضد ویروس دریافت کند و نیاز خواهد بود پزشک معاینه کند