ش.غ
عنوان :

نخوردن غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
ببخشید پسر من 10 روز دیگه هفت ماهشو تموم میکنه من یک هفتس که فرنیشو میدم ولی نمیخوره دوست نداره اصلا میخاستم بدونم من الان چه غذایی میتونم بهش بدم چیکار باید بکنم از چه چیزایی شروع کنم بهش غذا بدم؟؟

از انواع پوره ها
سرلاک ها
سوپ ها
پوره غلات
میوه های پخته
کنه و ..... 1500 نوع غذای توصیه شده که در کتاب مراقبت کودک و تغذیه کودک وزارت بهداشت در اختیارتان است میتوانید استفاده کنید.

در کانال تلگرام نیز حدود 500 غذای مختلف برایتان معرفی شده است