م.ب
عنوان :

جواب سونوگرافی و آزمایش

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
آقای دکتر دخترم نیکا امروز 2 ماهش شده بدلیل اینکه وزن گرفتنش خیلی کم بود شما شیر پری ببلاک براش تجویز کردید بعد از 2 هفته 175 گرم وزن اضافه کرده بود براش آزمایش و سونو نوشتید که درفایل ضمیمه ارسال کردم ممنون میشم جوابهارو ببینید و نظرتونو بفرمایید. همچنین شیر پری نان تجویز کردید.الان 2 هفته است پری نان بهش میدم خداروشکر خیلی خوب بوده احساس میکنم وزن گیری بهتری داشته اما تعداد دفعات مدفوعش کم شده 24 ساعت یکبار یا حتی به 2 روز ونصفی هم رسیده که مدفوع نکرده. حالت فرنی داره و بعضی وقتها حالت خمیرسفت هم میشه. برای رفع این یبوستش چیکار کنم چون زمان مدفوع کردن خیلی اذیت میشه خیلی زور میزنه و گریه میکنه. آیا دارویی نیازه که بهش بدم یا شیرشو تغییر بدم یا کاری لازم نیست؟؟ ممنونم از لطف شما

سلام علیکم.
تا آنجا که در عکسها پیداست ظاهرا مشکلی نیست انشاءالله .
آب خوردنش را دو برابر فرمایید و پره نان را ادامه دهید.

آقای دکتر میتونم آب رو با ی مقدار کم قند شیرین کنم؟ دخترم اصلا آب رو دوست نداره هربار با کلی گریه به خوردش میدم نصفیشو هم بیرون میریزه. میشه یکم شیرینش کنم و با شیشه بهش بدم بخوره که هر ساعت نخواد تکرار بشه؟؟