ش.ا
عنوان :

آنتی بیوتیک کودک

متخصص بیماری های کودکان
باسلام اقای دکتر من جمعه بهتون پیام دادم که دخترم سرماخوردگیش بعد از یک هفته خوب نشده و سرفه داره ایا باید انتی بیوتیک بدم یا برونشیته. که گفتید انتی بیوتیک بش زیتروماکس 300 بدم و گیرنیاوردم و آزیترومایسین 200 گرفتیم دیدیم بهش دادم روزی 3 سی سی. اما سرفه هاش خوب نشد و موقع خواب بدترمیشد. اینجا بردم دکتر(شهر دزفول) مجدد معاینه کرد بهم کواموکسی کلاو داده و گفت ازیترومایسینو ادامه بدم و نیازی به سرتاید نیس. تجویزش روزی دوبار نئوتادین دو سی سی بوده و روزی دوبار کوآموکسی کلاو 4 سی سی بعلاوه آزیترومایسین روزی یک بار 3 سی سی. تئوفیلین جی هم 8 ساعتی یکبار 1 سی سی. حالامن درعجبم مگه میشه دوتا انتی بیوتیک باهم داد؟ شما نظرتون چیه با توجه به این داروهایی ک تحویزکردن؟ همینا رو بدم؟ میشه دوتا انتی بیوتیکو باهم بدم؟ دوزش زیاد نیس کواموکسی کلاو؟ تئوفیلین جی برا بجه ضرر نداره اصن؟شما همچنان نطرتون رو سرتاید هست؟ من موندم چیکارکنم لطفا بهم بگید همین نسخه ک دکتر داده رو بدم بهش یا دوزشونو کمتر کنم بدم یااصن ندم و سرتاید بگیرم بزنم؟ ضمنا سرفه هاش بیشتر موقه خوابه و از دیروز ک تئوفیلین جی دادم کمی بهترشده. ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید

سلام مصرف دو انتی بیوتیک با هم توجیهدعلنی ندارد و میتوانید با یکی از آنها دوره درمان را کامل کنید . استفاده از تیوفیلبن جی بجای سروتاید اشکالی ندارد ولی در بعضی کودکان باعث فلاشینگ ( قرمزی,صورت ) و تپش قلب میتواند بشود که کودک را بی قرار کند دژبن صورت از اسپری سروتاید بجای آن میتوان استفاده کرد .
دوره درمان برونشیت در کودک حداقل سه هفته است واگر برای از بین بردن علائم توسل به دارو های قوی تر شوید شاید دوره درمان کمی کاهش,یابد ولی کودک به استفاده از دارو های قوی و انتی,بیوتیک های قوی وابستگی پیدا خواهد کرد.

نیوتادین طبق دستور خود تولید کننده روزی یک بار بیشتر نباید استفاده شود