م.ع
عنوان :

کم رشدی سینه

دکترا اختصاصی داروشناسی
سلام من هفده سالمه و رشد سینم کمه .ارثی هم نیست ..قرص ضد بارداری که میگن برای رشد سینه خوبه تو این سن خوبه یا ضرری نداره برام اگه میشه دارو گیاهی یا قرص معرفی کنین

سلام
بهتر است ابتدا یک آزمایش کامل بدهید تا هر گونه علل کم رشدی سینه مشخص شود، ممکن است این کم رشدی دلیلی داشته باشد که داروی خاص مربوط به آن علت، چاره کار باشد. مکمل های گیاهی مانند رازیانه وجود دارند ولی اثر ثابت شده در این مورد ندارند و بدون انجام آزمایش هورمونی توصیه به مصرف دارویی نمی شود.