ز.م
عنوان :

اسپاسم عضلانی فک

متخصص بیماری های دهان و فک و صورت
بعد از کشیدن دندان عقل دچار اسپاسم عضلانی شدم.نمی توانم دهانم را زیاد باز کنم...تمرینی که دکتر برای رفع اسپاسم به من گفته خیلی اذیت کننده است و باید دهانم را با فشار به اندازه ی سه انگشت باز کنم...دکتر گفته باید چند روز این کار را انجام دهم..آیا راه دیگری برای برطرف شدن آن نیست؟از شدت درد موقع انجام دادن این حرکت گریه می کنم..نمی توانم به راحتی غذا بخورم...کمپرس آب گرم هم هیچ فایده ای نداشت..با تشکر

با سلام،چند وقت پیش دندان عقل را کشیدید؟

دندان عقل اولم را سه هفته پیش و دندان عقل دومم را دوهفته پیش کشیده ام...البته یک هفته پیش که برای کشیدن بخیه دندان دومم رفتم و دکتر گفت دچار اسپاسم شده ام و از من خواست تا دهانم را با فشار باز کنم..من موقع انجام این کار صدایی را در کنار گوشم حس کردم..ممکن است استخوان فکم در رفته باشد؟و الان که به خوبی نمی توانم حرکت کششی عضله ام را انجام دهم به خاطر همین درد باشد؟

صدایی که در فک ایجاد شده کلیک نام دارد و نشاندهنده دررفتگی دیسک مفصلی هست نه در رفتگی فک

یعنی نیازی به عکس گرفتن از فک ندارم؟و اینکه برای شل کردن عضله چه کار باید بکنم؟؟

در مورد عدم توان باز کردن دهان بعد از جراحی دندان عقل شما دچار تریسموس فکی شده اید که نیاز به معاینه حضوری دقیق و تجویز داروهای ضد التهاب و شل کننده عضلانی هست، لطفا با شماره مطب روی صفحه هماهنگ بفرمایید ،جهت معاینه حضوری در خدمت هستم

آیا نیاز است که این در رفتگی را جا بیندازم؟
من شهرستانی هستم و امکان حضور در مطب رو ندارم خانم دکتر..

ببینید جابجایی دیسک مفصلی که معمولا به سمت قدام اتفاق می افتد در حین همین اعمال با فشار روی فک مثل کشیدن دندان عقل یا فشار زیاد در باز کردن فک رخ میدهد و اتفاقا برعکس باید تا مدتی کمتر دهان را باز کنید و مراقبت های خاص کنید که منجر به قفل شدگی فک نشود چون معمولا این وضعیت به راحتی قابل بازگشت نیست و ما در درمانهای خود سعی میکنیم که ابتدا به کمک دارو اسپاسم عضلات فکی و التهاب را کمتر کنیم و سپس با استفاده از دستگاه TENS در مطب کاری شبیه به فیزیوتراپی در فک انجام میدهیم که به مرور زمان با رفع اسپاسم فک به وضعیت صحیح خود بازگردد

در کنار اینها قالبگیری از دهان انجام شده و گارد برای دندانها ساخته میشود که فک در وضعیتی که ما تشخیص میدهیم بسته شود و این گارد میتواند به مرور منجر به بازگشت دیسک مفصلی به وضعیت نرمال خود شود ، به همین دلیل همه این کارها نیاز به معاینه حضوری دارد

اگر در شهر خود متخصص بیماریهای دهان و فک و صورت باسواد دارید حتما مراجعه بفرمایید، در غیر این صورت در مطب بیماران شهرستانی زیادی داریم که چون در شهر خودشون متخصص ندارند مطب مراجعه میکنند

دکتر به من قرص باکلوفن داد اما تاثیری روی باز کردن دهانم نداشته...یعنی اینکه من الان به فکم فشار می آورم تا آن را باز کنم اشتباه است؟من برای رفع اسپاسم می توانم چیکار کنم؟خیلی ممنونم خانم دکتر از وقتی که برام گذاشتین!

عرض کردم خدمتتون، مجموعه ای از درمانهای دارویی، استفاده از TENsو گارد دندانی... همه اینها با هم مشکل شما رو حل خواهد کرد، موفق باشید.

خیلی خیلی ممنونم خانم دکتر..واقعا لطف کردین!