ش.ق
عنوان :

نفخ نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. من یه پسر 25 روزه دارم که با شیر مادر تغذیه میشه. نفخ زیادی داره و دلپیچه باعث میشه وسط خواب از خواب بیدار بشه و گریه کنه. قطره پروکید و پدی لاکت رو با نسخه پزشک بهش دادم اما تاثیری نداشت و گاها بدتر میشه. میخوام بدونم آبا راه دیگه ای و داروی دیگه ای رو میشه استفاده کنم؟ چه قطره ای می تونه کمک کنه؟ قطره استامینیوفن بهش میدم خیلی آروم میشه و میخوابه. میتونم شبا بهش استامینیوفن بدم تا راحت بخوابه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام . وقت شما به خیر . تجویز مداوم استامینوفن راهکار مناسبی نیست . داروهای پدی لاکت و پروکید مشابه هستند ، از یکی از اونها روزی 5 قطره کافی است .

رعایت وضعیت نیمه خوابیده نوزاد در هنگام شیر خوردن و رفع گرفتگی بینی قبل شیردهی میتونه از بلع هوا در نوزاد جلوگیری کنه و از شدت نفخ کم کنه. بعد شیردهی حتما آروغ نوزاد رو بگیرید.

ممنونم آفای دکتر یه مشکلی همین امروز ایجاد شد. غروب بدن پسرم اعم از دست و پا و شکم کلی جوش زد و قرمز شده. بعضی از جوش ها سرشون سفید هست. من نه غذای جدیدی خوردم نه از لوسیون یا شامپو جدیدی استفاده کردم برای پسرم. نمیدونم علتش چی هست و آیا خطر ناک هست؟ ممنون میشم لطف کنین و جواب بدین.

مصرف نکردن غذاهای نفاخ توسط مادر هم کمک کننده است.

در کنار موارد فوق دو هفته پرهیز مادر از فرآورده های گاوی مثل گوشت و لبنیات گاو هم کمک کننده است.

لطفا از ضایعات بدن عکسهایی بفرستید .

سلام آقای دکتر. امروز اون قرمزی ها و جوش ها از بین رفته بود. دیروز غروب ایجاد شد امروز خواستم عکس بگیرم دیدم از بین رفتن. نمیدونم علتش چی بود.

سلام. اگر تب نداره ، حال عمومی نوزاد خوب است ، گذرا بود ، نگرانی نداره . در صورت تکرار عکس بگیرید و ارسال بفرمایید.