د.ا
عنوان :

بررسی جواب آزمایش خون برای الرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام . آزمایش خون برای تست آلرژی رو هفته پیش برای پسر یکساله نیمه ام انجام دادیم، ایشان الان از شیر مادر و غذا تغذیه میکنند،متاسفانه بعد مصرف مستقیم یا غیر مستقیم ( بعد از تغذیه خانمم) از مواردی نظیر شیر ، ماست ، پنیر ( کلا لبنیات با شیر گاو) ، ماهی ، آجیل و گهگاهی تخم مرغ ( گاهی الرژی نشان میدهند گاهی خیر) دچار دانه های قرمز دور دهان ،ساعد های دو دست و بدن ( بستگی به شدت و میزان مصرف دارد) میشوند. امروز جواب آزمایش خون ایشان به دست ما رسیده ولی انگار نوشته اند نرمال بوده .میخواستم نظر شما رو در مورد جواب آزمایش و منظور از kau / litre چیه و ایا واقعا این اعداد برای بچه یکساله نیمه نرمال هست چون اینجا ( انگلستان زندگی میکنیم) همه چی براشون نرماله. و اگر واقعا جواب ازمایش نرماله پس برای این دانه های قرمز بعد مصرف موارد بالا چه دلیلی میتونه به جز آلرژی داشته باشه؟ با تشکر

با سلام
ایا عکسی از دانه های قرمزی که میفرمایید دارید
به شکل کهیر و برجسته وخارش داره که یک روز یا کمتر می مونه ومحو میشه یا به شکل اگزما است که خارش دار است ودر زمینه پوست خشک رخ میده و مدت زیادی میمونه.ایا همراه با ضایعات پوستی علایم تنفسی وگوارشی داره؟ایا علایم ریفلاکس واسهال داره
در مورد آزمایشی که انجام دادین

منظور از ku/lit(kilo unit/literاست و مقادیر کمتر از 0.35نرمال است مقدار0.35تا0.7 معادل کلاس ا است(مورد بچه شما)
که معمولا در الرژی غذایی از کلاس3 وگاها 2 مهم تلقی میشه
اگر ضایعات پوستی پسرتون کهیری است این تست ارزش پیشگویی بیشتری داره تا در مورد اگزما
(و ممکنه فرد اگزما والرژی غذایی )داشته باشه وتست همه موارد رو نشون نده پس اگرواضحا پس از مصرف غذاهایی خاص مشکل پیدا میکنید موقتا غذا های مشکل دار رو حذف کنید .اغلب با افزایش سن تا 2سالگی به تدریج علایم برطرف میشه

از طرفی این تست فقط حساسیت رو نشون میده و بروز علایم با مصرف غذا ارزش بیشتری از تست داره(تفسیر تست در کنار علایم مثبت معنی پیدا میکنه)

اگر عکسی از ضایعات پوستی دارید بفرستید ببینم میشه از روی عکس در مورد ضایعات قضاوت کرد یا نه