z.f
عنوان :

اگزما و الرژی

فوق تخصص گوارش کودکان
عرض ادب
خانوم دکتر من پسرم رفلاکس داره الان 5 ماهشه به فرنی و لعاب برنج شروع کردم
الرژی داره صورتش خشک شده مثل خشکه یه تیکه گرد کوچیک قبلا بهش اوریاژ دادین الان داره کرم کیو وی استفاده میکنه مجدد شروع کنم کرم اریاژ؟
و یک سوال دیگه من پسرم الرژی داره ماکارانی 50 درصد پروتئین داره این پروتئن از سویاست میتونم ماکارانی بخورم؟
ممنونم

با سلام ماکارانی منعی ندارد ولی سویا به عنوان افزودنی و یا گوشت استفاده نشه . کرم اریاژ میتونید استفاده کنید . کرم اگزاسین eczacine هم میتونید برای اگزما استفاده کنید

ممنون از محبت شما من به خاطر الرژی گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده میکنم