ل.ح
عنوان :

جایگزین شیر مادر

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
سلام وقت بخیر خسته نباشید آقای دکتر
ببخشید من بچه 19 ماهم را از شیر گرفتم بخاطر اینکه عادت شدید به شیر شبانه داشت و بعلت سیری وعده ی اصلی غذاییش را از دست داده بود خداراشکر وعده های غذاییش بهتر شده با توجه به معایب و ویژگی شیر خشک ها که باید به بچه بیوفته و شیر پاستوریزه هم میگویند سنگینه دسترسی به شیر گاو تازه هم دارم اونم شنیدم سنگین و چربه به نظرتان چه جایگزینی برای فرزندم باشد که گاهی وقتا دو تایم هم مصرف میکنه و لطفا نظرتان راجب شیر خشک نیدو و پدیاشور اصلا شیر خشک نخورده پسرم هم با وزن 9800از نظر ظاهریم جثش ریزه وزن تولدشم 2760 خیلی دکترم بردم گفتن مشکلی نیست رو نمودار بالاترم هست دکتر رشد و تغذیم اقای دکتر مودب هم همین نظرشون بود لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

سلام علیکم اول اینکه شب ها زود بخوابد حداکثر ساعت 10 شب خواب خواب باشد چون وزنش نو و 800 گرم کم می باشد و بایستی وزن گیری بهتر گردد

ممنونم از لطفتون بیشتر میخوام شیری که بهش میدم جنبه وزنگیری بالاتر و رفع تمام ویتامین های بدن در کنار زیتو کید و لیپوسفر که میخوره باشه و اراد بسیار تحرک دارد وقتی بیداره اصلا یک ثانیه روی زمین بند نیست قبلا خوابش با شیر تنظیم بود حالا یک مدت هنوز ب روال قبل برنگشته و ببخشید علائم حساسیت را میشه بهم بگین
ببخشید آقای دکتر قبلا شیر پاستوریزه خورده ولی اونام از نظر موادشون اطمینانی ندارم
خیلی ممنون از لطف و راهنمایی هاتون