ع.م
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام وقت بخیر . سه ماه پیش دچار استرس شدید شدم فکر و استرس چند روز به شدت منو درگیر کرده بوده حتی شبا دچار تپش قلب و لرزش شدم . سردرد غیر ضربانی ،داغی پیشانی ( تب نبود ) ، بی حالی و درد استخوان به صورت خفیف . به گفته دکتر پروپرانول مصرف کردم و رفتم ورزش بعد از یه مدت دردم از بین رفتم و بی حالیم خوب شد و سردردم دیگه نداشتم ولی بعد از سه ماه هنوز صبا از خواب بیدار میشم پیشونیم داغه وقتی ورزش میکنم داغیش از بین میره بیشتر داغیش سمت پیشونیم و سمت چپ صورتمه . به نظرتون استرس میتونه این همه مدت عوارضش تو بدنم باشه و ایا پروپرانول رو ادامه بدم ایا ممکنه بعد از چند ماه خوب بشم در صورتی که الان استرس ندارم و ورزش میکنم میترسم چیز خطرناکی باشه . در طول این سه ماه ازمایشات خون و چربی و قند و تیرویید انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم معاینات پزشکیم انجام دادم بیماری عفونی ندارم . سابقه افسردگی ندارم . لطفا راهنمایی کنید .

سلام. به نظر میرسه سردردتون بیشتر فرم تنشی باشه ، البته باید حتما توسط متخصص مغز و اعصاب معاینه بشید. حتما ام ار ای انجام بدید، (چون سردردتون یک طرفه هست) ، بعد از همه این اقدامات درمان لازم رو بگیرید

الان سردرد ندارم . اون زمانم که سردرد داشتم فقط قسمت پیشانیم بود اونم خفیف بود . فقط الان مشکلم داغی پیشونیمه
شهرمون ام ار ای نداره . تا وقتی بتونم برم ام ار ای انجام بدم میتونم سی تی اسکن انجام بدم ؟ سی تی اسکن هم میتونه مفید باشه و تشخیص بده ؟