z.f
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام خانوم دکتر من پسرم برانوش فرهادپور رفلاکس داره الان 5 ماه ست فرمودین غذای کمکی شروع کنم بهتر شده بود اما چند روز مجدد بعد از هربار شیر برمیگردونه اد میدم بالا میاره من فرنی از 29 شهریور شروع کردم از یک قاشق الان 13 قاشق فرنی میخوره
4 قاشق لعاب برنج امکان داره چون زیاد میخوره اینجور باشه یا من انار میخورم خانوم دکتر من میتونم تست الرژی بگیرم مشخص میشه به چی مواد غذایی الرژی داره ممنونم

از مقدار فرنی باید کم کنی وقتی غذای جدید اضافه میکنی . تست الرژی فعلا تو این سن ارزش نداره . کلا تست های الرزی در الرژی گوارشی زیاد ارزش ندارد . از پرخوری استفراغ داره . کلا در طول روز 5-6 قاشق چایخوری کلا غذا کمکی دهید

انار مشکل نداره معمولا
مرکبات و کیوی فعلا نخور

ممنونم خانوم دکتر من مجدد حضوری خدمت میرسم برای برسی ببشتر