ف.خ
عنوان :

سرطان پستان

متخصص ژنتیک پزشکی
سلام آقای دکتر من 31 سال دارم و ازدواج نکردم. مادرم 6 سال پیش و دختر خاله ام امسال سرطان سینه گرفتن. سینه رو برداشتن هر دو. مادرم الان مشکلی ندارن اما دختر خالم شیمی درمانی دارن میشن. می خواستم بدونم من هم در معرض خطر هستم؟ میشه که ژنتیک من هم بررسی بشه و معلوم بشه؟ ممنون

سلام انشالله مشکلی نباشد. اما سن ابتلا به سرطان در مادر و دختر خالتون مهم است لطفا بگید که چه سنی دارند

مادرم یک سینه تومور داشت و 46 ساله و دختر خالم 28 ساله و هر دو سینه برداشته شده

بعله با توجه به سرطان پستان در دختر خاله در سن 28 در دو سینه و مادر در سن 46 حتما برای شما آزمایش ژنتیک لازم می باشد. می توانید به آزمیاشگاه ساواژنوم با شماره 88662820 یا 88662821 تماس حاصل فرمایید. انجام آزمایش برای خانواده شما حتمی می باشد.