z.f
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
عرض ادب خانوم دکتر من پسرم رفلاکس داره 5 ماه ست فرمودین غذای کمکی و اهن حذف کنم تا علت استفراغ ببینیم از پرخوری یا الرژی از صبح تا ساعت 10 شب بالا نیاورد شیر خورد خوابید شیر دهنش اومد و لی بیرون نریخت من فکر کنم از اهن و پرخوری باشه جای نگرانی نداره؟
ممنونم پس با حرف شما تا شنبه هم کمکی هم اهن حذف میکنم خیلی دستش و میکنه دهنش عق میزنه بعد میخنده