غ.س
عنوان :

لک سفید پراکنده

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام با انجام جراحی فک 8 سال بیش از این به دلیل ضایعات پوستی خارش دار به پزشک مراجعه کردم و حساسیت به کروم، کبالت و نیکل گزارش شد. اکنون پس از گذشت 8 سال و درمان ضایعات اولیه پوستم دچار لک های سفید شده که پزشک اگزمای سفید ناشی از تجمع نیکل را تشخیص داد. کرم الیدل فرانسوی و مگاکورت تجویز نموده و برای از بین بردن حساسیت سلول ها نئوتادین و مونته لوکاست تجویز شده اما ضایعات در ناحیه دست ( همان لک های سفید پراکنده ) به درمان پاسخ نداده و یا کم پاسخ داده ، لطفاً بفرمایید راه حل درمان چیست؟ در ضمن یاداور میشوم که پیش از ان که زیر پوست سفید شود کل پوست دست خارش دار بوده والتهاب داشت که با لوراتادین بهتر میشد.لطفاً بفرمایید ایا این ضایعات سفید رنگ به درمان با کورتون جواب میدهد یا خیر
با سپاس از شما

با سلام ، اگزمای سفید نداریم اگر رنگدانه های پوست از بین رفته بله الیدل و مگاکورت درمانش هست بنابراین اول باید تشخیص قطعی شود