ن.ک
عنوان :

کم خونی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام
چند روز قبل به همراه خانمم رفتیم جهت ازمایش ازدواج که گفتند هردمون کم خونیم و پیشنهاد کردند الکتروفورز انجام بدیم که نتابج cbc و فریتین و الکتروفورز خودم و خانمم خدمتتون ارسال شد ایا مشکوک به تالاسمی هست یا نتایج نرمال میباشد ؟؟ با تشکر

سلام. چه کسی پیشنهاد کردند الکتروفورز؟

در این آزمایش هم شما و هم خانم تان الکتروفورز نرمال دارید. خانم در آزمایش CBC به نظر مشکل ندارد. ولی نوع بیماری شما با این آزمایش معلوم نمیشه و باید تست ژنتیک انجام بشه.لا این آزمایشات به احتمال بالای 95 درصد تالاسمی مینور بتا ندارید. و ممکن است مشکل دیگری مثل آلفا یا.. باشد.