s.s
عنوان :

مشکل قلب

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشید من یه مدته ضربان قلبم نامظم میزنه یعنی تمام اعضای بدنم برای یک دقیقه ساکت میشن وضربان قلبم تند میزنه جوری که انگارمیخواد ازکاربیفته جدیدا راه میرم نفس کم میارم یه کارکوچیکم انجام میدم ایتقد خسته میشم انگاریه عالمه کارکردم قبلا اینجوری نبودم یبار قلبم به شدت درد گرفت بعدزد به دستم تنگی نفس بهم دست داشت درازکشیدم قرص پروپرانول خوردم اروم شدم دکتر اکو گرفت که گفت افتادگی دریچه میترال خفیف داری.وهولتر قلب هم وصل کردم که توخوابم ضربان قلبم تا 126ضربه زد ممنون میشم بگید چیزمهمی هست یانه
واینکه مشکل قلبی مادرم داره افتادگی دریچه میترال نارسایی قلبی داره

سلام
هولتر ریتم شما نرماله
در مورد افتادگی دریچه میترال باید بگم که همکاران متخصص قلب بعضا تشخیص های بی مورد زیاد میذارن... ظاهرا باید تصمیم جدی برای کاهش استرسهای خودتون داشته باشین

ضربان قلبم بخاطر استرس بالارفته؟خطرناکه
استرسمونمیتونم کنترل کنم اصلا حتی بدترهم شده

باید ببینین در ساعت پنج و بیست دقیقه عصر در حال چکاری بودین... حتی اگر بخاطر استرس و فعالیت باشه جای نگرانی نیست... بالا رفتن ضربان قلب بخاطر استرس مهم نیست

مهم کنترل استرس شماست که این استرس میتونه شما رو در معرض بیماریهای مختلف قرار بده

خواب بودم ده دقیقه بعد ازخواب بیدارشدم
3باری که ضربان قلبم بالای 100شدهر3بار خواب بودم یعنی توبیداریم نبود

موضوع مهمی نیست
چون به صورت طبیعی این اتفاق افتاده... فقط چون بعد از بیدار شدن از خواب تپش قلب شدین از جهت کم خونی هم یه بررسی بکنین (با توجه به شرایط شما و نوار قلبتون)
جای نگرانی نیست

ممنون