س.ن
عنوان :

آندوسکوپی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام خانم دکتر خسته نباشید؛ لطف میکنید جواب آندوسکوپی منو تفسیر بفرمایید،مدتی میشه که حالت تهوع و احساس پری و ورم معده دارم. در ارتباط با کمتر شدن رفلاکس هم میشه راهنمایی کنید؛ ممنونم .
مشکل رفلاکس هم در آندوسکوپی مشخص شده؟ ممنونم.

با سلام
التهاب معده و میکروب معده دارید
باید میکروب معده درمان شود با درمان علایم تون بهتر میشه
مراجعه کنید جهت درمان

ممنون، احساس میکنم رفلاکس هم خیلی دارم، علتش چیه؟ التهاب معده؟

التهاب معده است باید درمان شوید

ممنون.
سلام خانم دکتر خسته نباشید؛دکتر برای من قرص پریت؛ آموکسی سیلین و تاوانکس نوشتن؛ قرص پریت رو 4 بسته نوشتن؛ آنتی بیوتیکها تمام شد؛ قرص پریت هم دو بسته اش رو کامل خوردم؛ بعد دیگه نخوردم؛ الان علائم رفلاکس دوباره و بسیار شدید برگشته؛ دوباره قرص پریت رو شروع کنم یا باید باز به پزشک مراجعه کنم؟ ممنونم از راهنماییتون
ممنون خانم دکتر؛ من بصورت مداوم حالت تهوع داشتم فکر کردم از عوارض این قرصه برای همین قطعش کردم، میتونه مربوط به این قرص باشه؟
ممنون از راهنماییتون.