ز.س
عنوان :

تغذیه ژنتیکی

متخصص ژنتیک پزشکی
سلام آقای دکتر من کم کاری تیروئید دارم که مادرزاد هست. برای کنترل وزن و سلامتیم به برنامه تغذیه احتیاج دارم که به ژنتیک من هم توجه داشته باشه. می خواستم بدونم که امکانش هست؟

سلام خانم سیاه چشم. کم کاری تیرویید می تواند بصورت زمینه ژنتیکی باشد. البته مشاورین تغذیه ساواژنوم با توجه به تخصص خود در استفاده از اطلاعات ژنتیک و کاربرد آن در تغذیه می توانند به شما کمک کنند. در صورت نیاز می توانید با مسول آزمایش ژنتیک سلامت تماس بگیرید.