س.و
عنوان :

ورم ساق پا

فوق تخصص روماتولوژی
من به علت ورم ودرد مفاصل دکتر رفتم وبعد از انجام آزمایش خون وادرار که همه خوب بودند دکتر قرص لینوکین 500 و3 تا جنتامایسین برام تجویز کرد الان بعد از دو روز مصرف قرص لینوکین متوجه شدم که برام عوارض داره ساق پام ورم میکنه ودرد میکنه وحالت سوزش پوست دارم میخواستم بگم دارو رو قطع کنم وچه جایگزینی داره این قرص

بررسی بیشتر لازم است
علت دادن این داروها را نمیدانم

ممنون از این که جواب دادیددکتر تشخیص عفونت ادراری رو دادند چون سابقه عفونت ادراری مزمن داشتم برای همین آنتی بیوتیک دادندولی الان بعد از تزریق 3 تا آمپول جنتامایسین هیچ تغییری در وضع پاهام ایجاد نشده همچنان پام ورم میکنه در ضمن در هردو زانو ی من آمپول تریامسینولون تزریق کردن ولی بی فایده بوده شاید بگم بدترم شدم میشه شما راهنمایی کنید که باید چیکار کنم به نظر شما MRI انجام بدم ؟؟؟؟

سلام عفونت ادراری ورم پا نمیدهد بررسی آزمایشگاهی لازم است MRI فایده ندارد
به روماتوِوژی مراجعه کنید

سلام ممنون که راهنمایی کردید
من به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کردم که این دارو رو بهم داد دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
آزمایش کامل خون هم دادم که نتیجه اش خوب بود
البته آزمایش خونی که برای روماتیسم دادم روز های قبلش قرص ایندومتاسین هر8 ساعت دوعدد خورده بودم امکان داره جواب آزمایشم اشتباه شده باشه؟؟
قبل از تزریق آمپول وخوردن دو تا قرص لینوکین بهتر بودم از بعد این ها بدتر شدم دردهم اضافه شده یکبار زانوی راستم ورم میکنه یکبار زانوی چپم دردش به ساق ومچ وران پام هم میزنه گاهی اوقاتم دستم ورم میکنه

به روماتولوژیست مراجعه کنید

سلام خسته نباشید میشه لطف کنید جواب آزمایشات منو ببینید وبهم کمک کنید ممنون میشم

آزمایشات ترمال است ولی کامل نیست دنبال علت دیگری بجز روماتیسم هم باید باشید