z.f
عنوان :

اگزما

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام و عرض ادب خانوم دکتر من پسرم برانوش اگزمای صورتش هم چنان هست حتی بیشتر شده اوریاژ میزنم فلر آپ میشه لطف کنید بگید چیکار میشه کرد ؟

هیدرکورتیزون صبح و شب فعلا بزن و کرم اگزاسین که نوشتم هر 8 ساعت . جای بوسیدن است

ممنون چشم
سلام خانوم دکتر شب خوش من پسرم برای صورتش بردم دکتر پوست گفتن التهاب داره انتی بیوتیک دادن نمیدونم استفاده بکنم یا نه ؟

اگزما است
سلولیت نکرده که انتی بیوتیک بخواد

سلام خانوم دکتر شب خوش من پسرم برای صورتش بردم دکتر پوست گفتن التهاب داره انتی بیوتیک دادن نمیدونم استفاده بکنم یا نه ؟
صورتش به این شکل شده