م..
عنوان :

خونریزی بعد سزارین

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام دکتر جان وقت بخیر...من دوم تیر سزارین شدم از اونموقع تا بحال هر 15 روز یکبار پریود یا خونریزی میشم ..چیکار کنم؟آیا مشکلی هست؟سنو هم نتونستم بگیریم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم...تا 2 ماه ک هر روز خونریزی بود از 60 روز ب اینطورف هر 15 روز تو هر ماه 2 تا 3 بار پریودیم...تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم؟
دقیق براتون بگم از 2 تیر تا 20 روز خونریزی داشتم بعد باز یک هفته خبری نشد.دوباره تا 60 روز از سن نوزادم ک شد خونریزی. بعد 15 روز نشدم باز دوباره 15 روز بعدش .توی این ماه 15مهر شدم و بعد 4 روز قط شد دوباره 25 شدم الانم ک 26 ام هست هستم..تو رو خدا بگین میتونم قرص ال دی مصرف کنم ک قط شه یا درست شه ؟؟

سلام عزیزم
باید حتما سونوگرافى بگیرید
در این سن مصرف LD هم شیر را کم مى کنه هم کیفیت شیر را کم مى کنه

باید حتما با سونو گرافى علت این خونریزى ها معلوم بشه نمیشه بدون دانستن علت سر خود LD مصرف کنید
بخصوص اگر مقدار خونریز ى یکهو و زیاد باشد به AVM مشکوک مى شویم که خطرناکه

ببخشید خانم دکتر من شیر خودمو نمیدم فقط AVMچیه؟؟

یک بدفرمى و ارتباط نادرست شریان و ورید هست که بعضى مواقع بعد از سزارین بین

بعد از سزارین ایجاد میشه و باعث خونریزى هاى شدید و دوره اى میشه علامتش اینه که یکهو مقدار زیادى خونریزى مى کنى بعد یکى دو روز متوقف میشه وباز بطور ناگهانى خونریزى پیدا مى کنى

حالا این مورد باشه یا موارد دیگر حتما باید سونو گرافى بشوید و سرخود LD مصرف نکنید