ع.ع
عنوان :

دل درد

فوق تخصص نفرولوژی کودکان
یک هفته است که دل درددرناحیه سمت راست شکم دارم سونو وازمایش انجام دادم دردزیادنیست وهمچنین مداوم هم نیست

درد شکم همواره نیاز به معاینه دارد به ویژه قسمت تحتانی و راست شکم که محل آپاندیس است. درد شکم نیاز به شرح حال و معاینه دقیق و گاه کمک گرفتن از روشهای تصویربرداری دارد بنابراین پیشنهاد من به شما مراجعه به پزشک است.