ن.ا
عنوان :

توده در چشم

متخصص چشم پزشکی
با سلام وعرض خسته نباشیدپدر بنده(61ساله) حدود سه هفته پیش عمل جراحی چشم انجام دادن و از علتای مراجعه به پزشک قرمزی چشم بود که یک مدت طولانی وجود داشت،پزشک مربوطه تشخیص عمل جراحی فوری دادن و بعد از عمل نمونه رو برا ازمایش فرستادن نتیجه پاتولوژی به شرح ذیل هستش: 1-Suggestive of intraepithelial neoplasia lll. (severe dysplasia) 2-surgical margin is suspicious for intraepitelial neoplasia (mild dysplasia) 3-IHC staining(p16,ck7,...)is recommended for evaluation of dysplasia at the margins 4-close follow up is recommended for local recurrence دکترشون تشخیص توده دادن توروخدا ما شهرستان هستیم و از نگرانی روزوشب نداریم ممنون میشم عنایت بفرمایید تشخیصتون رو. اجرتون با خدای بزرگ

سلام. تشخیص پزشک صحیح بوده و توده وجود داشته که با توجه به نتیجه نیاز به معاینات و درمان تکمیلی تحت نظر پزشک خودشون را دارد.

به نظر شما قطره اینترفرون نیاز نداشتن؟
به جای بتازونیت

الان نیاز دارن و بهتره شروع بشه و هر دو هفته ویزیت بشن

ممنونم دکتر عزیز محبت کردید دکترشون گفتن سه ماه بتازونیت استفاده کن بعد بیا برای معاینه مجدد با این حساب باید مجددا ویزیت بشن
چون اصلا تشخیص اینترفرون ندادن

چون لبه توده در جواب آزمایش مشکوک بوده بهتر است این تریبون شروع بشود

دکتر یک عمر دعای شما هستیم به خاطر راهنماییتون ممنونم.روز خوبی داشته باشین
دعاگوی