ن.ج
عنوان :

اطلاعات دارویی

متخصص بیماری های کودکان
سلام .دخترم حساس به لاکتوز هست .که براش شربت پروپلیس نوشتید .و داروخانه اکی پل بهم داد ولی داخل بروشور نوشته زیر دوسال نباید مصرف کنن. و ایا به خاطر عسل داخلش حساسیت زا نیست. و ایا بدم بهش یا ندم .دخترم یک سال و هشت ماهه هست. و به خاطر تحمل لاکتوز میتونم شیر بدون لاکتوز بدم ممنون

سلام اکی پول به علت اکیناسه برای بالای دوسال توصیه میشود ولی درصورتی که پروپولیس موجود نباشد میتوان جایگزین آن استفاده کرد ولی میزان مصرف 3 سی سی بیشتر نباشد
عسل بالای یکسال معنی ندارد
وشیر بدون لاکتوز نیز اشکالی ندارد