S.E
عنوان :

برفک

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر پسرم 5 ماهشه 2 هفته پیش متوجه شدم که پوست زور لبش سفید شده ، به دکتر مراجعه کردم تشخیص برفک دادن یک قطره نیستات دادن گفتن اول با چوپ پنبه بمالم دور لبش بعدم بقیشو برزیم تو دهنش بخوره هر 8 ساعت 20 قطره تا 7 روز
بعضی از روزها علاءم میرفت و من سر وقت خیلی دارو رو ندادم تا الان چون یک عدد نیستات به 7 روز و هر بار 20 قطره میرسید دو تا نیستات تموم کردم الان بعد از گذشت 2 روز باز همونطور سفید شده لطفا راهنمایی کنین چکار کنم سر شیشه و پستونک همه رو تقریبا هر بار توی اب در حال جوشیدن 2 دقیقهه گذاشتم

سلام تا 3 بار میتوانید نیستات را با همان دستور پزشک تکرار کنید ولی اگر به نیستات مقاوم بود از محلول فلوکونتزول 10 درصد باید بدهید داروخانه برایتان درست کند و بجای نیستات از این محلول استفاده کنید
کمی جوش,شیرین را رقیق کنید و روی ضایعات بمالید هم موثر است