م.ب
عنوان :

خواهان تماس و شرح بیماری و مشورت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
ایا درمانم کار همین شاخه پزشکی هست یا به دکتری باید پیش دکتری بروم با تخصص دیگری ؟
علت بیماری پر کاری تیروئید الان هست.
عمل جراحی خارج کردن تیروئید انجام دادم .پیش دکتر ذاکری همکاران شما میرفتم که متاسفانه نوبت دهی ایشان خیلی بد و منشی ها جوابگوی تلفن نیستن .
ترجیح دادم پزشکم را عوض کنم .

سلام
بله، فقط باید پیش دکتر غدد بروی.
چرا عمل کردید؟

پاپیلاره شده بود اگه درست بیان کرده باشم .
شما قبول ادامه درمان و ویزیت مکنید؟
میتوانم ویزیت حضوری نزد شما بگیرم ؟من ساکن امل هستم ممنون میشم ی وقت ویزیت در صورت مساعدت شما بتونم بگیرم و مدارک و مستندات را نشان بدم .

سلام بله
من همان ساختمان دکتر زاگرب ، یعنی مدیکو روزهای چهارشنبه هستم

سلام اقای دکتر .برای این چهارشنبه شما اگر مطب تشریف دارید خواستم وقت ویزیت بگیرم ِ
چون از شهرستان میام ممنون میشم اوایل وقت باشه بتونم برگردم .در اینخصوص خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.
ادرس را محبت کردید دادید فقط اگر این چهارشنبه تشریف دارید و وقت ازاد دارید امر کنید ساعت چند مطب باشم .
با سپاس و تشکر .
منظورم چهارشنبه 98/8/8 میباشد.

سلام
بله، چهارشنبه هستم، همان ساختمانی که دکتر ذاکری هم در آن هست، طبقه پنجم.
ساختمان مدیکو سنتر

ممنون .برای ویزیت شدن حتما مزاحم میشم .اگر نیاز به هماهنگی با منشی هست لطفا شماره وگرنه. که در جریان باشید. به امید دیدار
ممنون از مساعد شما اقای دکتر .

باشه ، شماره منشی را براتون میفرستم

سلام اقای دکتر
من کلینیک هستم ظاهرا میگن وقت نداریم .شما هم قرار بود تلفن منشی را محبت کنید که نفرستادید .بهرحال تکلیف چیه؟

سلام
نگران نباشم، من ساعت چهار میام.