ر.ا
عنوان :

مشکل تهوع و اسهال

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام بنده دانشجوی دکتری روانشناسی هستم و دنبال دلیل علمی هستم چون بنده مطمینم مشکل من دلیل علمی دارد مطمینم چون در گذشته نبوده و کاملا مشخصا بعد غذا این مشکلم بوجود میایدو در این سایت مشکل را نوشتم فردی از متخصصین جای جواب نوشته مشکل عصبی هست بدون این که بداند طرف خود دانشجوی همان رشته می باشد و وقتی بنده وقت میگذارم مشکلم را در اینترنت مطرح یعنی ادم به روز و دنبال جواب منطقی می باشم بخصوص این مشکلی که اکنون می گوییم قبلا اصلا نداشته و این را بگویم مشکل سرطان شکم هم در خانواده مادری و پدری بوده و من به دنبال جوابی علمی هستم و از لحاظ شخصیتی بنده بسیار خوش اخلاق و ادم بسیار راحتی و جوان می باشم ولی این مشکلم در یک سال اخیر شروع شده و من بعد از غذا خوردن هنوز ده دقیقه از غذا خوردن نگذشته هم دچار نفخ و هم اسهال و همین طور حالت تهوع می شوم و این مشکل یک سال می شود رخ داده البته حدودا یک سال هم می شود مشکل سرطان سینه هم هستم که البته برای درمانش هنوز اقدام نکرده ام نمیدانم ایا ممکن است بیماری متاستاز داده باشد یا خیر و امیدوارم راه حلی پیشنهاد دهید. لطفا منتظر جواب منطقی و راه حل می باشم نه راحت ترین جواب با تشکر

با سلام
تهوع بعد غذا علل مختلفی دارد. از جمله التهاب مری و معده و یا میکروب معده و یا مشکل پانکراس که باید اندوسکوپی شوید

ازمایشات نرمال است
علل عصبی در افراد شایع است ربطی به رشته و تحصیلات ندارد