س.م
عنوان :

عمل معده

متخصص جراحی عمومی
سلام من 12سال پیش حدودا معدمو عمل کردم کوچیک کردن و الان باردارشدم بعدزایمان وزنم کاملا برگشته و اشتهای شدید دارم ایاعمل اسلیم معده برای کاهش وزنم جواب میده ممنونم راهنماییم کنید

12 سال قبل چه عملی انجام دادین ؟

سلام 28سالمه عمل گاسترکتومی معده کردم
توسط دکتر میرهادی زاده دربیمارستان ولیعصرناجا
متاسفانه ایشون چندی بعداز عملم سکته مغزی کردن و چندوقت توکمابودن و فوت کردن

یعنی تو 18 سالگی گاسترکتومی انجام دادین ؟

بنده به وزن ایده الم رسیده بودم و کنترل میکردم رژیمم رو اما توی بارداری اضافه وزن گرفتم و لاغرم نشدم متاسفانه همش میل ب خوردن دارم ریزه خواری میکنم دائم حالت تهوع و سرگیجه دارم
بله 18سالگی 0نمیدونم علتشو
ایامیتونم مجددعمل اسلیوانجام بدم

خوب علت گاسترکتومی 12 سال قبل که مهمه . اما با توجه به عمل جراحی سال ها قبلتون دیگه توصیه به جراحی اسلیو معده نمیشه واستون

یه سوال دیگه گاسترکتومی به چه معناس چ کاری انجام دادن روی معدم و عملم لاپاراتومی بوده و بخیه های زیادی زدن وبعدازعمل خیلی اذیت شدم درحال حاضر ریفلاکسهای شدید دارم دائم سنگ صفرا میارم والان قدم 1و50هستش ووزنم 88

چون خود اسلیو تقریبا نصف معده رو کم میکنه و شما ه به خاطر عمل قبلیتون آناتومی معدتون و اعضا مجاورش تغییر کرده و اسلیو متصور نیست واستون

گاسترکتومی ب علت چاقی مفرط

آهان اون موقع هم به علت چاقی گاسترکتومی شدین ؟؟

به هر حال دیگه رو معدتون نمیشه عملی انجام بشه

شاید بالون کمکتون کنه که توسط فوق تخصص های گوارش گذاشته میشه

الان باتوجه ب وزن بالام وداشتن دیک کمر و زانوهام دارن ب حالت پرانتزی میشن در کمرم هم ب علت تصادف پلاتین دارم چ کاری برای کاهش وزنم انجام بدم

شما با یک جراح باریاتریک ( چاقی ) مشورت کردین ؟

جراح خیر اما متخصص تغذیه رژیم میدن ک اصلانمیتونم بچه 10ماهه دارم ب علت رژیم هم ریزش موی شدید میگیرم هم خیلی عصبی میشم و دائم میخوام بخوابم رژیم های متعدد گرفتم از دکترهای مختلف اما نمیتونم بگیرم و دائم دراین فکرم که اخراین جراحی معده منو میکشه چون اکثرامیگن عمل کاسترکتومی مرگ تدریجیه چون کل سیستمم رو بهم ریخته
ایا عمل پیکرتراشی جواب میده روی من چون تغذیم اصلا زیاد نیست و اینکه اگه بخوام زیاد بخورم بالامیارم حتی درخوردن اب اگه زیاده روی کنم بالامیارم

خوب گاسترکتومی عوارض که داره . من واسه مشورت
آقای دکتر موذن زاده
دکتر احمدرضا سروش
رو پیشنهاد می کنم .
پزشکان زیادی در زمینه چاقی کار می کنن . این دو نفر بسیار کارشون خوب هست و با وجدان کاری بالا هستند

بنظرتون میتونم لاغربشم باز

میشه قطعا اما روش جراحی رو معده رو شما دیگه قابل انجام نیست . شاید عمل های ابدومینوپلاستی و لیپوساکشن واسه کاهش وزن و بهتر شدن ظاهر خوب باشه

تقریبا همه جراحی های کاهش وزن رو معده هستش

ممنون از راهنماییتون که برام وقت گذاشتید
دکتر میتونم معدمو کلا بردارم

جراحی کل معده واسه سرطان استفاده میشه و پر از عارضه هست

ممنونم روزتون خوش