م.ح
عنوان :

لطفا نتایج آزمایش بررسی شود

متخصص داخلی
لطفا نتیجه آزمایش بررسی شود.مخصوصا HDL و انواع چربی ها کلسترول تری گلیسیرین و انواع چربی موجود در آزمایش ممنون

سلام
HDL کمتر از نرمال می باشد

رژیم غذایی اصلاح شود
ماهی ، گردو ، میگو مصرف کنید
سایر آزمایشات نرمال است.

شاد و سلامت باشید
دکتر اردونی متخصص بیماریهای داخلی. (طب سوزنی)
@Dr_ordoni

ممنون
کم بودن HDL چه عوارضی داره؟

ریسک رسوب کلسترول در جدار عروق را کاهش می دهدHDL

کاهش آن ریسک رسوب چربی در جدار عروق و بیماری ایسکمی افزایش می یابد

خیلی ممنون دکتر عزیز،خدا خیرتون بده.
حد نرمال HDL 34 هست؟برا من 33 بوده،پس زیاد هم پایین نیست درسته؟
دکتر خیلی مزاحم شدم،دختر من 3.5 سالشه اندامش ریزه البته فکر میکنم حسش همینه،دکتر براش آزمایش نوشته،این نتایجش لطفا یه توضیح بدید که اصلا از چیا آزمایش کرده و البته همش نرمال بود فقط یکیش رو مرزه لطفا اون رو هم توضیح بدی سپاسگذارم.
جسش ریزه

لطفا متخصص اطفال مراجعه نماید