س.ط
عنوان :

اسهال کودک

متخصص بیماری های کودکان
پسردوساله دارم حدود یک ماهه بصورت متناوب اسهال داره.یعنی ده روز اسهال شد بعد بند اومد.هشت روز بعدسرماخوردگی داشت و بعدخوب شد.بعدش دوباره اسهال شده تا الان.تو دوره دوم اسهالش در دوروز مختلف استفراغ داشت.حتی سه روز هم تب داشت.اسهالش بیشتر زرد رنگه و خون هم نداشته تا الان.سه بار پیش دکتر متخصص اطفال بردم یکیش آنتی بیوتیک داد دوروز دادم اولش خوب بود بعد دوباره اسهال شدید گرفت.دوباره دکتربردم گفت ویروسیه و فقط برای استفراغش دیمیترون داد.بعداز دکتربردنش،دوشله پشت سرهم شبا حالش بدتره و حتی درخواب اسهاله وتاصبح شدید اسهال میشه اونم آبکی درحدی که ازشلوارش میریزه.روزها بهتره حتی سفت میشه مدفوعش اما شبا اسهال شدید و آبکی داره.کیدی لاکت و بیو لاکت هم دادم بهبودی حاصل نشده
آب بدنش رو با دادن دوغ و او آر اس نمیذارم کم بشه فقط نگران روده بچه م و اینکه شبها واقعا شرایط بد و سختی دارم بطوریکه تاصبح نمیشه از دستشویی بیام بیرون بسکه اسهال میکنه.لطفا برای درمان راهنماییم کنین

آزمایش مدفوع اورژانسی بدهید و کپسول یوموگی روزی یک عدد باز وحل شود ومیل شود

شیر خشک میخوره.به به لاک
سلام آقای دکتر.متشکرم از راهنماییتون