ع.ز
عنوان :

درد قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام اقای دکتر
ارادتمندم
من 29سالمه
چندروز پیش واسه استخدام در جایی رفتم ازمایش های طب کار نوار قلب ک گرفتن گفتن ظاهرا مشکل داره
رفتم پیش متخصص اکو و تست ورزش گرفتن گفتم ک صلاح میدونه ی اسکن قلب بگیرم
هنوز وقت نکردم برم اینکارو انجام بدم
اما چیزی ک هست اینه ک گاهی بیشتر عصرا و شبها قلبم خیلی تیر میکشه بعضی وقتا رگ سمت چپش بعضی وقتا هم رگ سمت راست..تازگیم نفس زود کم میارمو خسته میشم
اما با این وجود ورزشمو کنار نزاشتمو روزی یکساعت سخت ورزش میکنم
عکسارو هم خدمتتون ارسال میکنم
بزرگواری کنید راهنماییم کنید ببینم باید چیکار کنم اصلا نیازی هست اسکن قلب انجام بدم
شما احتمال چ مشکلی رو در قلبم میدین؟
(برگه های تست ورزشه خیلی زیاده دوتاشو خدمتتون فرستادم)
حس میکنم دکتر گفتش ک آریتمی قلب داری اگه اشتباه نکنم

سلام
نوار قلب تغییراتی داره که میتونه نرمال یا غیرنرمال باشه ولی به دلیل تست ورزش و اکوی شما بهتر است که سی تی آنژیوگرافی کرونری بروید
من با اسکن در شما مخالفم

ممنونم از جوابتون اقای دکتر
اصلا نیازی هست ک پیگیریش کنم این مشکل رو؟
ورزش سنگینی ک میکنم مشکلی نداره؟
و اینکه این آزمایشی ک فرمودین حدود هزینش چقدر هست؟

بله پیگیری کنید
ورزش مشکلی نداره
حدود قیمتش فکر کنم 2 میلیون تومان باشه

اون دکتری هم ک رفتم همین رو گفتن ک پرسیدن میتونم این نبلغ رو هزینه کنم ک منم کفتم نه در نهایت گفتم اسکن قلبی بگیرم
یعنی شما میگین اسکن قلب بی فایدس و مشکل رو ریشه یابی نمیکنه؟

اسکن مواد هسته ای داره و دقت جوابش هم کمتر از سی تی آنژیوگرافی هست

باشه چشم
پیکیرش میکنم شاید از طریق بیمه تکمیلی تونستم یکاریش کنم
این دردی ک گاها دچارش میشم و حس میکنم رگ سمت چپ قلبم و بعضی وقتا راست درد میکنه دلیلش چیه اقای دکتر؟
میشه الان احتمال داد یا بعد از ازمایش مشخص میشه

میتونه مال قلب باشه ولی اگر سی تی آنژیوگرافی نرمال باشه به خاطر دردهای عضلانی باشه
موفق باشید

خیلی ازتون ممنونم لطف کردین