م.ع
عنوان :

برای برفک دهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر اقای دکتر پسرم زیر نظر شماست 7ابان پیشه شما بودیم ساعت 10شب همجوره چک کردید گفتید بچه سالم هست مشکلی نداره و گفتید شیرش رو هیپ بگیرید و قطره ایزی کل و ویتامین د سه دادید از دیشب تاحالا متوجه شدیم لکه های سفید رنگی روی زبان ولثه ها و سقف دهان هست و دست زیاد میخوره و سقف دهان بیشتر هست و انگار متورم هست اگر راهنمایی کنید ممنون میشم نوزادمون ویهان عنبرستانی دو ماه نیم هست و یکم بیقراری دارد ولی شیر رو خیلی خوب میخورد

سلام برعک دهان ازشایعترین عفونت های قارچی شیرخواران است

قطره نیستاتین روزی سه بار 10 قطره داخل دهان مالیده میشود و تا 7 یا 10 روز ادامه دهید
سرکیسه و مستانک مرتب شسته و جوشانده شود