ز.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روزتون بخیر باشه.آقای باریک بین بنده تقریبا دو سالی هست که جوش های بسیار دردناک و چرک دار روی صورتم ایجاد میشه و شدیدا جای جوش میمونه و اکثر اونها روی پوستم فرورفتگی هایی ایجاد میکنند بعد از تخلیه چرک و اینکه موهای زائد بلند و ضخیم بسیاری روی صورتم دارم به خصوص روی چانه در تصاویری رو هم خدمتتون ارسال کردم که موهای ضخیم کاملا نمایان است.چند باری پیش چند دکتر ویزیت شدم ولی فایده ای نداشت و چند ماه پیش توسط یک دکتر طب سنتی ویزیت شدم و ایشون گفتن به علت بالا بودن هورمون های مردانه است و دارو های سنتی تجویز کردند با خوردن آنها بهتر شدم ولی همچنان روندش ادامه داره.در خصوص عادت ماهانه تا چند ماه پیش فقط دو سه روز در تاریخ جابه جایی وجود داشت ولی این دفعه نزدیک به 8-9 روز شده است.من برای گرفتن وقت حضوری با خود شما تماس گرفتم خدمت همکاران ولی گفتند تا آخر پاییز وقت ها پر هست برای همین خواستم تا زمانی که بتونم زمان ملاقات بگیرم اگر آزمایشی نیاز هست انجام بدم
پیشاپیش از لطفتون و وقتی که میگذارید متشکرم.

بله حتما لازم است مواردی که ذکر میکنم در شما چک شود
Testestron free & total
17 oH progestron
DHEAS
PRL
روز 2 یا 3 پریود انجام شود

سلام مجدد ممنونم بابت پاسخگویی بله حتما من این آزمایشات رو انجام میدم ولی خیلی اطلاعاتی ندارم بابت این 17 روز 2 یا سه پریود که باید انجام بشه منظورم این هست خود آزمایشگاه ها اگر این پیام رو نشون بدم متوجه میشوند آیا؟یا نیاز هست اطلاعاتی داشته باشم
بله حتما خیلی خیلی متشکرم